• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1 van Easy Lift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 2 van Easy Lift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 3 van Easy Lift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 4 van Easy Lift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelR 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze gloednieuwe Easylift R180 Spinhoogwerker is een ware krachtpatser in de wereld van hoogwerkers. Met een werkhoogte van 18,00 m en een zijdelings bereik van 8,50 m, bereik je met gemak de moeilijkste plekken en zorg je voor een nauwkeurige uitvoering van je werkzaamheden.

Het compacte ontwerp van de hoogwerker, met transportafmetingen van 4.78 x 0.89 x 1.95 m, maakt deze machine makkelijk te vervoeren. Tegelijkertijd biedt de hoogwerker een stevige basis met een stempelafmeting van 3.10 x 3.10 m en een maximaal laadvermogen van 200 kg. De Easylift R180 heeft een eigen gewicht van 2200 kg, waardoor de machine ongelofelijk stabiel is tijdens het gebruik.

De bedieningsmanbak is 180 graden draaibaar en voorzien van een handige Jib arm. Bovendien bevat de manbak zowel een stroom- als lucht/water aansluiting, wat de Easylift R180 tot een multifunctioneel werkplatform maakt.

De aandrijving van de hoogwerker kan naar keuze met een Honda Benzine motor of met een 230v electromotor. Er is ook een instelbaar rijwerk beschikbaar voor optimale flexibiliteit bij elke klus.

Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk zoals een Hatz dieselmotor, Lithium accu aandrijving voor 100% elektrisch en emissieloos werken, non-marking tracks, het spuiten in bedrijfskleuren, de toevoeging van een radiograaf, een afstandsbediening en de keuze voor een stempelautomaat / zelfnivellering.

Heb je een machine om in te ruilen of heb je specifieke wensen voor transport? We bespreken dit graag met je om tot de beste deal te komen.

De Easylift R180 Spinhoogwerker is een investering die je werk naar nieuwe hoogten tilten. Neem nu contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Vergelijkbare machines