• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hiab XS 033 B-2 CLX Crane (Welding tractor)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHiab
TypeXS 033 B-2 CLX Crane (Welding tractor)
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Laat me je introduceren met de Hiab XS 033 B-2 CLX laadkraan. Deze robuuste en uiterst betrouwbare kraan zal zeker uw bouwprojecten naar een hoger niveau tillen.

Met een hefvermogen van 780 kg op 3,4 m en met de mogelijkheid om met vier uitschuifdelen een lading van 280 kg te hanteren op een afstand van maar liefst negen meter, biedt deze Hiab kraan uitzonderlijke technische capaciteiten. Het is perfect voor die zware klussen waar nauwkeurigheid en kracht nodig zijn.

Ondanks zijn fantastische prestaties, ziet deze machine er ook zeer goed uit. Hij wordt geleverd in een neutrale kleur, waardoor hij past bij uw bestaande vloot van bouwmachines.

Een van de grootste voordelen van deze Hiab kraan is de opslagruimte voor gasflessen en gereedschap. Dat is een extra pluspunt, vooral tijdens laswerkzaamheden.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze machine in zeer goede algemene, technische en optische staat verkeert. Hij is eerder gebruikt bij enkele bouwprojecten en heeft zichzelf al bewezen.

Wil je meer zien? Bezoek onze website om meer foto's te bekijken en alle technische specificaties te ontdekken. Misschien wil je de machine wel persoonlijk bekijken. Dat is zeker mogelijk, alleen vragen we je hiervoor wel een afspraak te maken.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en deze geweldige Hiab XS 033 B-2 CLX laadkraan aan je project toe te voegen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9180 kg

Vergelijkbare machines