• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac W11-I NEW Shovel Radlader Hoflader Wheeled loader

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
TypeW11-I NEW Shovel Radlader Hoflader Wheeled loader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren2 uur
BrandstofDiesel
KleurGeel

Omschrijving

Vergeet de tijd van langzame en lompe bouwmachines. Welkom in de wereld van snelheid, kracht en efficiëntie met deze gloednieuwe Eurotrac W11-I Wiellader. Deze krachtpatser is tailor-made voor zowel agrarisch als industrieel gebruik, en niet zomaar als vulling voor je machinepark maar als een essentieel onderdeel dat alle prestaties naar een hoger niveau tilt.

Onder de motorkap vind je een 3-cilinder Kubota D1105 motor, die voldoet aan de huidige Emissie richtlijnen (Stage V / Tier V) - dus je vervuilt niet en je voldoet aan de huidige milieuvoorschriften. De motor levert een vermogen van 18,5kW (25Pk). Dat vertaalt zich naar een topsnelheid van 12 km/u – geen kleinigheid voor een dergelijk krachtig beestje!

Comfort en gebruiksgemak is ook niet vergeten, de machine wordt bediend via een joystick en een extra hydraulische functie. De lader is uitgevoerd met een hydraulische snelwissel voor de tools en een hydrostaat aandrijving die zorgt voor een soepele werking. En natuurlijk de nodige werkverlichting en een zwaailamp om ervoor te zorgen dat je altijd veilig en zichtbaar aan het werk bent.

Voor de technische lui onder ons, deze machine kan een maximum hefvermogen aan van 1,150 daN. Dit zakt naar 1050 kg hefvermogen als het hefframe horizontaal staat en naar 700 kg als de machine knikgestuurd wordt. Dankzij de specifieke kenmerken van deze Eurotrac is hij zo ontworpen dat hij in de krapste ruimtes zijn werk kan doen met een maximale draaicirkel aan de buitenzijde met bak van 2530mm.

Interior-wise, het zitcomfort is hoog met een zithoogte van 1128mm. De machine heeft een totale breedte van 1110mm en een totale lengte zonder bak van 2840mm.

Een machine van dit kaliber vraagt om gedegen onderhoud, gelukkig is de dieseltankinhoud van 26 liter en hydrotankinhoud van 40 liter gemaakt voor een lange en harde werkdag.

Inoveren is mooi, maar gedegen kwaliteit en betrouwbaarheid is wat telt. Daarom is de Eurotrac uitgerust met een Bondioli & Pavesi pomp en heeft de machine een olieopbrengst van 84 l/min met een werkdruk van 300 bar.

De Eurotrac W11-I is meer dan alleen een machine. Het is jouw onvermoeibare werkpaard, je betrouwbare partner op elke bouwplaats. Ben je klaar om je werk naar een hoger niveau te tillen? Neem dan snel contact op met onze Sales Department voor verdere details en informatie. Onze wiellader wacht op zijn nieuwe eigenaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen19 kw
Type motorKubota D1105
Gewicht1560 kg

Opties

  • 3rd hydr. circuit
  • 4th hydr. circuit
  • Hydraulische snelwissel
  • Massa schakelaar