• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Zoomlion ZS0407DC-Li

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

86 uur

2021

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkZoomlion
TypeZS0407DC-Li
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren86 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de eersteklas performance van deze Zoomlion ZS0407DC-Li. Door zijn geringe gebruiksuren (slechts 86) en zeer goede staat, is deze machine een betrouwbare keuze voor werken in de bouwsector. De schaarliften van Zoomlion onderscheiden zich door de hoge werkhoogte die ze kunnen bereiken, en deze is geen uitzondering met een hoogte van 6,50 meter.

Ongetwijfeld wordt deze hoogwerker jouw partner op elke bouwplaats. Met zijn hefcapaciteit van 240 kg is hij sterk genoeg om materialen en werkers moeiteloos op te tillen. Hij is ook compact in zijn afmetingen (1,44 meter lang en 0,76 meter breed), wat hem gemakkelijk verplaatsbaar maakt. Zelfs in krappe ruimtes voelt deze machine zich thuis.

Zijn Lithium-batterijaandrijving maakt hem bijzonder energiezuinig en duurzaam. Niet alleen zal hij je helpen met jouw werkzaamheden, maar hij draagt ook bij aan een meer duurzame werkplek.

Bent je klaar voor een makkelijke, veelzijdige en betrouwbare hoogwerker? We nodigen je graag uit om de Zoomlion ZS0407DC-Li in actie te zien. Neem contact op met onze verkoopafdeling om een afspraak te maken. Verder kijken we ernaar uit om je te helpen met het transport naar jouw locatie, binnen of buiten Europa, en kun je alle technische specificaties op onze website vinden.

Maak vandaag nog de stap naar een efficiëntere werkplek met de Zoomlion ZS0407DC-Li.