• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maschio B205 grondfrees 205cm

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaschio
TypeB205 grondfrees 205cm
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare cultivator, dan is dit precies wat je nodig hebt. Deze Maschio B205 grondfrees, met een indrukwekkende werkbreedte van 205 cm, is ideaal voor diverse landbouwtoepassingen.

Hoewel we de exacte kleur niet kunnen specificeren, weten we dat het uiterlijk van een machine niet bepaalt hoe goed deze presteert. En als het op prestaties aankomt, stelt deze B205 zeker niet teleur. Het merk Maschio staat bekend om hun expertise in landbouwapparatuur, dus je kunt rekenen op betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Stel je voor hoeveel sneller en efficiënter je werk zou zijn met deze Maschio B205 grondfrees in je machinepark. Voor meer informatie over deze cultivator, staan onze salesmedewerkers klaar om je te helpen. Je kunt ze bereiken op het volgende nummer +31 626748261 of stuur een mail naar info@van-gurp.nl. Zij beantwoorden met alle plezier al je vragen over deze machine.

Laat deze kans niet schieten. Voeg deze krachtige Maschio B205 grondfrees toe aan je landbouwinstrumenten en ervaar het verschil zelf.