• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Opel Blitz 1.5 T-45

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

15.906 km

1951

Benzine

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Clean Mat Trucks B.V.

Wageningsestraat 17
6673DB ANDELST

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOpel
ModelBlitz 1.5 T-45
Bouwjaar1951
ConditieGebruikt
Tellerstand15.906 km
BrandstofBenzine
KentekenBD11KS
Datum eerste registratie31-12-1950

Omschrijving

Deze Opel is een ware blikvanger op de weg - maar niet alleen omdat zijn exacte kleur onbekend is. Met zijn twee deuren en zes cilinders heeft deze krachtige machine een behoorlijke motor onder de motorkap. Met een laadvermogen van 150 kg en een GVW van 2.770 kg is hij klaar voor elke klus. Hij bezit afmetingen van 530 x 190 x 240 cm en een wielbasis van 324 cm, uniek in zijn klasse.

De Opel stoot geen emissie uit, want hij valt onder emissieklasse Euro 0. Een prettige bijkomstigheid die zowel het milieu accommoderen als verminderend in kosten kan zijn. Over kosten gesproken: de getoonde prijs is exclusief BTW, maar BTW is verrekenbaar voor ondernemers.

Interessant aan deze Opel is de toevoeging van een brandweerpomp met een VW Kever-motor, iets wat je niet elke dag ziet bij een gesloten laadbak. De laadbak biedt ruimte voor drie zitplaatsen in de cabine en vier zitplaatsen achterin - genoeg ruimte voor een team. Geproduceerd in 1951 is deze vrachtwagen met zorg en met oog voor historische details gerestaureerd. Het originele kentekenbewijs is bovendien nog beschikbaar, een leuk detail voor de echte liefhebber.

Houd er rekening mee dat alle genoemde prijzen exclusief BTW zijn. Aan de afgelezen kilometerstand, opgegeven maten, gewichten en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Alles aan deze Opel straalt klasse en traditie uit. Ben je klaar om een stukje geschiedenis op de weg te brengen? Neem dan snel contact op!

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen40 kw
TransmissieHandgeschakeld
Gewicht2620 kg