• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Broshuis 3UCC-39/45 MFCC 3-Assen SAF

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Beequip

Streefwaalseweg 15
3195KN Pernis Rotterdam

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBroshuis
Type3UCC-39/45 MFCC 3-Assen SAF
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
KleurBlauw

Omschrijving

Bent je op zoek naar een duurzame aanvulling voor je wagenpark? Deze robuuste Broshuis 3UCC-39/45 MFCC oplegger met 3-Assen SAF zou zomaar eens je volgende aankoop kunnen zijn.

Met een stevig laadvermogen van 37.600 kg en een totaal gewicht van 43.000 kg is deze oplegger duidelijk gemaakt voor het zwaardere werk. De oplegger is uitgerust met een uitschuifbare opbouw voor extra flexibiliteit tijdens transport. De wielbasis van 1.028 cm zorgt voor stabiliteit onderweg en een grave draaicirkel.

Deze oplegger heeft al wat ervaring opgedaan, gezien hij al twee eigenaren heeft gehad. Echter, hij verkeert nog steeds in een gemiddelde staat. Zowel technisch als optisch heeft hij door de jaren heen de nodige gebruikssporen opgelopen, maar dat weerhoudt hem er niet van om nog vele kilometers te maken.

Aan veiligheid is ook gedacht, want de oplegger is uitgerust met schijfremmen en luchtvering. De 1ste as is bovendien liftbaar, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik en minder bandenslijtage.

De oplegger is gecoat en verzinkt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met LED verlichting achteraan ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in slechte lichtomstandigheden. De oplegger is voorzien van dichte zijbeplating voor extra bescherming van je lading.

Daarnaast zijn de voor- en achterbanden van maat 385/65 R22.5, waarbij er nog 30% profiel over is. Houd er rekening mee dat de banden in slechte staat zijn en mogelijk vervangt moeten worden.

Deze oplegger is Nederlands geregistreerd, klaar voor een nieuwe eigenaar. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Erwin Siebelink. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5400 kg

As 1

PositieMidden

As 2

PositieMidden

As 3

PositieMidden

Opties

  • Luchtvering achter
  • Luchtvering voor
  • Schijfremmen

Vergelijkbare machines