• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2024 Ifor Williams BV126 VT564 klep/deur combi - Gesloten aanhanger Boxvan

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
Foto 22
1/22

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIfor Williams
ModelBV126
Type klep/deur combi - Gesloten aanhanger Boxvan
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

De Ifor Williams Boxvan BV126 is een splinternieuwe, functionele, gesloten aanhangwagen met een klep-deur combinatie, perfect om intensief gebruik te weerstaan. Het bouwjaar van deze aanhanger is 2024, wat belooft dat je geniet van de innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen weerspiegeld in zijn constructie.

Eén van de unieke kenmerken van deze aanhangwagen is de veelzijdige klep-deur combinatie aan de achterkant. Deze in een handomdraai aan te passen functie zorgt voor een geweldige flexibiliteit, of je nu zware ladingen wilt inschuiven met een vorkheftruck, of gewoon de deuren wilt open laten om wat frisse wind binnen te laten.

Met binnenafmetingen van 417cm lang en 173cm breed, en een maximaal toegelaten massa van 3500 kg, biedt deze aanhangwagen een overvloed aan ruimte om je goederen veilig en efficiënt te transporteren. De wagen bevat ook een lichtdoorlatend dak, zodat er veel natuurlijk licht binnenvalt tijdens het laden en lossen.

De gestroomlijnde vorm van de voorkant breekt de rijwind, wat het rijgedrag en brandstofverbruik ten goede komt. Ook praktisch is de toegangsdeur aan de voorkant, wat extra flexibiliteit biedt bij het in- en uitladen van goederen.

Het is ook belangrijk op te merken dat deze aanhanger wordt geleverd met een rijke standaarduitrusting, waaronder een reservewiel en een afsluitbare koppeling. Combineer dat met het comfort van de bladvering en een lage laadvloer van slechts 45 cm, en je hebt het ideale vervoersmiddel voor een breed scala aan ladingen.

De Ifor Williams Boxvan BV126 biedt een optimaal gebruik van de binnenruimte dankzij het afwezige wielhindernissen aan de binnenzijde. Met een totaal volume tot 14,38 m³, is er altijd voldoende ruimte voor je transportbehoeften.

Kortom, dit is een boeiende kans om een gloednieuwe, hoogwaardige gesloten aanhanger te bezitten. Bekijk onze referentie VT564 en laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1030 kg