• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis Compact trekker 50 Shuttle XL

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
ModelCompact trekker
Type50 Shuttle XL
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Bereid je voor op krachtige efficiëntie met deze 2024 Solis 50 Shuttle XL tractor. Deze machine is ideaal voor zware klussen in de landbouw en komt uitgerust met alle functies die je nodig hebt voor een soepele en succesvolle bedrijfsvoering.

De tractor heeft een vermogen van 50 pk en is voorzien van 4WD voor robuuste kracht en competentie op elk terrein. Het is uitgerust met een voorlader die een extra functie heeft die handig is voor taken zoals het hanteren van balenklemmen.

De Solis 50 Shuttle XL wordt aangedreven door een robuuste 3-cilinder motor met 12 versnellingen vooruit en 12 achteruit, waardoor je de snelheid optimaal kunt controleren, afhankelijk van je taak en terrein. De aftakas loopt op 540 / 540E en is klaar om elke taak krachtig uit te voeren.

De machine beschikt over 2 dubbelwerkende ventielen en een zwaaihaak om het manoeuvreren gemakkelijker te maken en heeft twee achterste werklampen om je werkgebied ook bij weinig licht duidelijk te verlichten. Het heeft landbouwbanden voor perfecte tractie op alle soorten ondergrond.

En weet je wat? Deze Solis 50 Shuttle XL wordt geleverd met garantie en inruil is mogelijk. Bij Eemsned zijn we er om aan je landbouwbehoeften te voldoen. Kom gerust langs, we staan klaar om je te helpen met elke vraag die je hebt over deze krachtige tractor.

Vergelijkbare machines