• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis Compact trekker met cabine 50 Shuttle XL

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
ModelCompact trekker met cabine
Type50 Shuttle XL
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, betrouwbare en krachtige tractor voor in de landbouw? Dan hebben we hier voor jou de Solis 50 Shuttle XL. Deze 50 pk sterke tractor uit 2024 is uitgerust met de modernste technologie, toegespitst op het leveren van topprestaties in het veld.

Met vierwielaandrijving en een driecilinder motor is deze machine gemaakt voor intensief werk. En dankzij de 12 versnellingen zowel voor- als achteruit, is hij extreem flexibel in te zetten. De Solis 50 Shuttle XL beschikt ook over een aftakas met 540 / 540E toerental en is voorzien van twee dubbelwerkende ventielen. Kenmerkend aan deze tractor is de zwaaihaak en het kenteken, wat zorgt voor de benodigde mobiliteit.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Solis 50 Shuttle XL. Hij is uitgerust met twee achterwerklampen en komt met betrouwbare landbouwbanden. Deze tractor is niet alleen een aanwinst voor je bedrijf, hij zal het werk lichter en productiever maken.

We leveren de Solis 50 Shuttle XL met garantie en staan open voor inruil. Wij zijn gevestigd op de Laborweg 6 in Middelstum. Kom dus gerust eens kijken en overtuig jezelf van de kracht van deze ultieme landbouwmachine. Tot snel bij Eemsned Mechanisatie BV!

Vergelijkbare machines