• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KNEGT Compact trekker DEMO!! 304G2

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
ModelCompact trekker DEMO!!
Type304G2
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Beschik jij al over de robuuste Knegt 304G2 tractor? Als het antwoord 'nee' is, dan wordt het hoog tijd dat je deze betrouwbare werkpaard in jouw landbouwvloot opneemt. Gebouwd in 2023, dit model is voorzien van alle gemakken die je verwacht van een kwaliteitstractor.

De sterke 3 cilinder motor is gekoppeld aan een 4WD voor extra tractie, handig op elke ondergrond. Daarnaast heeft de Knegt 304G2 acht versnellingen: 4 hoog en 4 laag. De aftakas draait 540 / 1000 omwentelingen. Hiermee heb je alle kracht en snelheidsopties die je nodig hebt voor elke klus.

Deze tractor is uitgerust met vier dubbelwerkende ventielen, uitermate handig voor je hydraulische gereedschappen. En dankzij de werklampen op de achterzijde kun je ook in het donker verder met je werkzaamheden.

Dit model komt ook met een extra hydrofunctie en gazonbanden. Voeg hier de meegeleverde zwaaihaak bij en je hebt een tractor die veelzijdiger is dan je zou verwachten.

Eemsned biedt deze tractor met garantie aan en staat open voor inruil. Onderhoud en verhuur van paardentrailers en aanhangwagens is ook mogelijk. Eemsned heeft meerdere trailers en tractoren op voorraad, dus voel je vrij om langs te komen en te zien wat we te bieden hebben.

Dus, ben je op zoek naar een betrouwbare, robuuste en veelzijdige tractor voor je landbouwwerkzaamheden? Dan is de Knegt 304G2 precies wat je nodig hebt.

Vergelijkbare machines