• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Tafe Compact trekker met voorlader 6028M

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
1/18

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTAFE
ModelCompact trekker met voorlader
Type6028M
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Neem een kijkje bij deze gloednieuwe TAFE 6028M tractor uit 2024, klaar om aan de slag te gaan in het landbouwtoepassingsgebied. Deze krachtige machine is uitgerust met een 4WD systeem en wordt aangedreven door een betrouwbare 3 cilinder Mitsubishi-motor.

Deze TAFE 6028M is ook voorzien van een geschakelde aftakas met een rotatiesnelheid van 540/750 voor extra gebruiksgemak. Met de enkelvoudige dubbelwerkende ventiel, zwaaihaak en werklamp heeft deze tractor alle benodigdheden die je nodig hebt voor een efficiënte werkdag in het veld of op de boerderij.

Beschikt over een indrukwekkend hefvermogen van ongeveer 740 kg en is uitgerust met een voorlader, deze tractor is ontworpen om zware taken met gemak te behandelen. Met zijn nog onbekende kleur is deze tractor klaar om te stralen op jouw boerderij.

Alle bijbehorende prijzen zijn exclusief BTW en er zijn leasing-mogelijkheden beschikbaar. Deze tractor wordt geleverd met garantie en eventuele inruil is zeker mogelijk. Daarnaast zijn wij bij Eemsned ook leverancier van diverse andere merken en hebben we een uitgebreide voorraad aan tractoren.

Kom vrijblijvend langs om te kijken bij deze splinternieuwe TAFE 6028M. Wij bij Eemsned Mechanisatie BV staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Vergelijkbare machines