• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

XCMG Rupsgraafmachine XE27E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXCMG
TypeRupsgraafmachine XE27E
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Laat jouw bouwproject soepel verlopen met deze toonaangevende XCMG XE27E rupsgraafmachine van het bouwjaar 2024. De machine is uitgevoerd in een nog onbekende kleur, maar het gebruikte toepassingsgebied zal geen verrassing zijn: deze krachtpatser is gemaakt voor de bouwwereld.

Dankzij de rupsaandrijving kan deze midigraafmachine zich moeiteloos op vrijwel elk terrein bewegen. Perfect om efficiënt te blijven werken, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Bekijk het maar eens als een investering: de vraagprijs is exclusief BTW, maar bedenk ook wat het je oplevert qua tijdwinst en productiviteit.

We verhogen het gebruiksgemak met de oerdegelijke Stage-V motor van Kubota. Met een vermogen van 15,4 kW (gelijk aan 21 pk) en uitgerust met 3 cilinders, krijg je alle noodzakelijke kracht om de klus te klaren. Deze XCMG XE27E is voorzien van rubber tracks voor optimale grip en stabiliteit. Bovendien is de machine uitgerust met werklampen voor beter zicht bij ongunstige lichtomstandigheden.

Praktische extra's zijn onder meer een hydraulische snelwissel en een sloop sorteerfunctie. De afmetingen zijn een hoogte van 2,49 meter en een breedte van 1,50 meter, en het totale gewicht bedraagt 2780 kg.

Als extra service bieden we garantie op de machine en we zijn open voor inruil van je huidige apparatuur. Wil je meer weten over deze XCMG XE27E of onze andere diensten, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Bij ons krijg je direct antwoord op al je vragen.

Vergelijkbare machines