• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Iseki TM4270H Nieuw model!! .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIseki
ModelTM4270H Nieuw model!!
Type.
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe tractor voor je landbouwactiviteiten? Wellicht is de Iseki TM4270 dan iets voor jou. Dit nieuwe model uit 2024 is nog volledig ongebruikt en klaar om in te zetten op je landbouwgrond.

De Iseki TM4270 wordt aangedreven door een watergekoelde dieselmotor en levert 30 pk met 3 cilinders. De tankinhoud bedraagt 28 liter wat zorgt voor een aanzienlijke werkduur. Met de hydrostatische aandrijving en drie versnellingsgroepen kun je de tractor eenvoudig bedienen en aanpassen aan het terrein.

Extra gemak wordt geleverd door de elektro-hydraulische aftakasinschakeling, cruise control en stuurbekrachtiging, waardoor het besturen van de tractor een fluitje van een cent wordt. Bovendien wordt de Iseki TM4270 standaard geleverd met twee dubbelwerkende ventielen met zweefstand.

Diverse opties zoals industriebanden en een tussenasmaaier met zij-uitworp kunnen deze tractor helemaal aan je specifieke behoeften laten voldoen. Ook een gewichtendrager en frontgewichten zijn mogelijk.

Bij aanschaf is inruil mogelijk en de tractor wordt geleverd met garantie. Voor eventueel onderhoud en verder advies kun je altijd terecht bij Eemsned, officieel leverancier van Iseki. Ook voor andere merken tractoren en machines staan we graag voor je klaar.

Ben je geïnteresseerd in deze Iseki TM4270 nieuwe tractor, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar de perfecte tractor.

Vergelijkbare machines