• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

New Holland TD80 D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

4.400 uur

2008

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNew Holland
ModelTD80D
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren4.400 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Maak kennis met deze betrouwbare New Holland tractor. Voorzien van een representatieve 80 PK, garandeert deze machine een solide kracht die je op verschillende velden in staat stelt om werk van hoge kwaliteit te leveren. Middenin je drukke schema wil je apparatuur waarop je kunt vertrouwen, en dankzij de 4400 bedrijfsuren van deze tractor, weet je dat dit een machine is die is gemaakt om lang mee te gaan.

Daarnaast is de tractor uitgerust met een handmatige transmissie, wat de controle verhoogt en je helpt bij het optimaliseren van je werk. Of je nu een pad effent, een veld ploegt of zware materialen sleept, je kunt rekenen op de soepele, handmatige bediening om precies te leveren wat je nodig hebt.

Dankzij de 2-wielaandrijving is deze tractor zeer geschikt voor lichtere grondwerkzaamheden, en biedt hij een uitstekende wendbaarheid. Hierdoor kun je gemakkelijk manoeuvreren op kleinere oppervlakken en rond obstakels.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een betrouwbare machine voor veelzijdige landbouwtaken of je bestaande vloot wilt uitbreiden, deze New Holland tractor staat klaar om naar je toe te komen en aan de slag te gaan.

Vergelijkbare machines