• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie Z-30/20N Articulated Electric Boom WorkLift 1110cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.012 uur

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelZ-30/20N
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Draaiuren1.012 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Genie Z30/20N elektrische hoogwerker. Deze compacte, gelede hoogwerker combineert een indrukwekkende werkhoogte van 1110 cm met een platformhoogte van 910 cm, zodat je probleemloos de hoogte in kunt voor allerlei soorten werkzaamheden. De werkuitbreiding van 630 cm biedt extra reikbereik voor uitdagende projecten.

De Genie Z30/20N is uitgerust met niet-markerende banden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan de vloer. Hij heeft bovendien een geïntegreerde acculader voor eenvoudig opladen. Met een laadvermogen van 227 kg in de bak is deze machine ontworpen om een scala aan taken aan te pakken.

Ondanks al deze kracht en functionaliteit, blijft de Genie Z30/20N met een leeggewicht van slechts 6533 kg zeer manoeuvreerbaar. En als werktijd belangrijk is, zal het lage aantal draaiuren van slechts 1012 uur een geruststellende factor zijn.

Gebouwd met efficiëntie en veiligheid in gedachten, is deze hoogwerker CE-gecertificeerd en ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Gebruikmeklaar met de mogelijkheid om uit te breiden met een nieuwe set van 8 accu's voor een meerprijs, biedt deze machine veelzijdigheid op zijn best.

Ontdek vandaag nog de Genie Z30/20N en ontdek waarom dit het perfecte gereedschap is voor je volgende project. De afmetingen en het gewicht zijn allemaal bij benadering en onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving en fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6533 kg

Vergelijkbare machines