• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

XCMG XC916 DEMO

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXCMG
TypeXC916 DEMO
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige wiellader voor je bouwprojecten? Dan is deze XCMG XC916 misschien wel de machine die je nodig hebt. Deze DEMO uit 2023 heeft alles wat je je kunt wensen: Een 4-cilinder Stage 5 dieselmotor, hydrostaat aandrijving, joystick bediening, hydraulische snelwissel, extra hydraulische functie aansluiting, werklampen, zwaailamp, brede banden en brede bak. Dit allemaal verpakt in een machine met onbekende kleur.

Met maximaal hefvermogen van zo'n 3200 kg en eigen gewicht van ongeveer 4560 kg is deze krachtige machine dus behoorlijk indrukwekkend. De machine heeft ook een maximale rijsnelheid van zo'n 19 km per uur voor extra rendement.

Tegen meerprijs kunnen we de wiellader ook leveren met palletvorken en een puinbak. De machine wordt inclusief garantie geleverd en inruilen is bij ons zeker mogelijk.

Neem contact op als je meer wilt weten over onze lease mogelijkheden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken en de kracht van deze XCMG XC916 met eigen ogen te zien.

Vergelijkbare machines