• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KNEGT type 304 G2 30 PK .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
Modeltype 304 G2 30 PK
Type.
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een nieuwe tractor voor al je landbouwtaken? Kijk eens naar deze gloednieuwe Knegt 30 pk tractor, net bij ons binnengekomen en klaar om uit te rijden.

Dit veelzijdige model uit 2024 is uitgerust met 4WD en een krachtige 3-cilinder motor. Met 8 versnellingen (4 hoog, 4 laag) ben je voorbereid op elke taak, ongeacht het terrein. Deze tractor heeft een aftakas van 540 / 1000 en 4 dubbelwerkende ventielen, wat hem nog flexibeler maakt in gebruik.

Voor extra zicht tijdens het werk zijn er twee werklampen aan de achterkant gemonteerd, en er is een zwaaihaak aanwezig. De extra hydrofunctie en gazonbanden zijn handig voor specifiekere toepassingen. De afmetingen van deze robuuste tractor zijn ongeveer 3,35 m in lengte en 1,56 m in breedte (op landbouwbanden).

Bij aankoop van deze Knegt tractor wordt garantie geboden en inruilen van merken als Kubota, Iseki, Solis, Framtrac, Johndeere ,Newholland, Boomer en Fieldtrac is mogelijk. Tenslotte, wil je alleen huren of onderhoud nodig voor je Paardentrailers en Aanhangwagens? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Rol het veld op in stijl en met volledige controle met deze Knegt tractor. Neem contact met ons op voor meer informatie en wie weet is jouw volgende grote landbouwproject wel met deze tractor.

Vergelijkbare machines