• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

XCMG rupskraan Caopy XE19E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXCMG
Typerupskraan Caopy XE19E
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een veelzijdige, duurzame en hoogwaardige graafmachine? Overweeg dan eens deze XCMG XE19E. Deze mini graafmachine is pas gefabriceerd in 2023 en speciaal ontworpen voor al je bouwprojecten.

De machine is aangedreven door rupsbanden, biedt alle benodigde stabiliteit, zelfs op uitdagend terrein. Met een gewicht van 1825 kg kan het gemakkelijk worden vervoerd naar waar het werk je ook brengt. Ondanks zijn compacte afmetingen levert de XCMG XE19E indrukwekkende kracht dankzij de robuuste Kubota Stage-V-motor met 21 pk.

De XCMG XE19E is uitgerust met een scala aan functies om jouw werk makkelijker te maken. Het omvat rubberen rupsbanden voor soepele bewegingen, een hydraulische snelwissel voor het snel veranderen van hulpstukken en werklampen voor klussen in donkere omstandigheden of 's nachts. Bovendien heeft het een verstelbare onderwagen die zorgt voor superieure stabiliteit en efficiëntie, wat weerspiegeld wordt in de maximale graafdiepte van ongeveer 2,45 meter.

De machine is schadevrij en wordt geleverd met garantie. Het belangrijkste: de XCMG XE19E is direct leverbaar. Neem nu contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren. We staan ​​klaar om al jouw vragen over deze graafmachine te beantwoorden.

Vergelijkbare machines