• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KNEGT 304 G2 met Stoll voorlader .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
Model304 G2 met Stoll voorlader
Type.
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met deze jong gebruikte tractor van het merk Knegt uit 2020 met ongeveer 1000 uren op de teller. Deze tractor is ontworpen voor gebruik in de landbouw en is een uitstekend voorbeeld van de betrouwbare machines die Knegt levert.

Onze 4WD Knegt tractor is uitgerust met een krachtige 3-cilinder motor en 8 versnellingen; 4 hoog en 4 laag. Tijdens het werk kun je schakelen tussen 540 of 1000 toeren op de aftakas. Daarnaast is de tractor voorzien van 2 dubbelwerkende ventielen, een zwaaihaak en 2 werklampen aan de achterkant voor een optimaal zicht tijdens het werken onder verschillende lichtomstandigheden.

De tractor wordt compleet geleverd met een voorlader en een grondbak, waardoor hij direct klaar is voor het zware werk in het veld. De speciale gazonbanden zorgen ervoor dat de machine zacht is voor het terrein. Met een lengte van ongeveer 3,35 mtr en een breedte van 1,56 mtr (op landbouwbanden), is deze compacte tractor perfect passend voor allerlei taken.

Daarbij bieden wij bij de aankoop van deze tractor garantie en is inruil mogelijk. Als RDW erkende leverancier van merken als Knegt, Iseki, Arbos, Manitou, en meer, bieden wij ook onderhoud en verhuur van Paardentrailers en Aanhangwagens aan. Kom gerust langs om deze tractor in actie te zien, we laten je graag de mogelijkheden zien.

Vergelijkbare machines