• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar Minikraan SV15 nieuw voor HANDELSPRIJZEN!!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
TypeMinikraan SV15 nieuw voor HANDELSPRIJZEN!!
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Check deze stoere Yanmar Minikraan type SV15, nieuw uit het jaar 2023. Hét perfecte model voor in de bouw met zijn rupsaandrijving. Yanmar staat bekend om haar oerdegelijke motoren, deze mini kraan is uitgerust met een 3-cilinder Yanmar motor met een vermogen van 16.7 pk. De mini kraan kent een gewicht van 1685 kg, is 2.35 m hoog en is in breedte verstelbaar van 980 tot 1170 mm.

De minikraan komt inclusief talrijke extra's. Zo is het voorzien van een hydraulische snelwissel, een extra functie voor een sloophamer of grondboor, een werklamp, radio, zwaailamp en zelfs een verwarmde cabine voor die koude werkdagen. Dit model biedt een maximale graafdiepte van 2.47 m.

Bij de aanschaf van deze Minikraan zijn er nog verdere mogelijkheden en voordelen. Zo is het uiteraard mogelijk om de machine in te ruilen, en zijn er lease mogelijkheden die je kunt bespreken. Daarnaast kunnen we je tegen een meerprijs voorzien van extra hulpstukken zoals bakken, een sloophamer, sorteergrijpers en meer.

Bij de aanschaf van de Yanmar Minikraan SV15 zijn verhuur en onderhoud ook mogelijkheden die we bieden. Mocht je interesse hebben in deze machine, of de mogelijkheden willen bespreken, voel je dan vrij om langs te komen bij Eemsned op de Laborweg 6 in Middelstum. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines