• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar SV19 Nieuw voor HANDELSPRIJZEN!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
1/18

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
TypeSV19 Nieuw voor HANDELSPRIJZEN!
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een gloednieuwe graafmachine van topkwaliteit voor jouw bouwprojecten? Overweeg dan de Yanmar SV19. Gebouwd in 2023, is deze machine het nieuwste van het nieuwste.

Deze Yanmar SV19 is een robuuste en zeer complete minikraan die uitblinkt in duurzaamheid. Voorzien van een oerdegelijke Yanmar-motor met een vermogen van 18,4 pk en drie cilinders levert deze machine de prestaties en betrouwbaarheid die je van Yanmar kunt verwachten.

Belangrijke eigenschappen van de Yanmar SV19 zijn de robuuste rubberen tracks en hydraulische snelwissel. Dit toestel is ook uitgerust met een sloop sorteerfunctie en een verstelbare onderwagen voor extra flexibiliteit op de werf. Ook is het uitgerust met werklampen voor optimale zichtbaarheid en veiligheid.

Voor jouw comfort, ongeacht het seizoen, heeft de Yanmar SV19 een verwarmde cabine. En er is een zwaailamp voor extra veiligheid.

Het compacte formaat met een breedte van 0,98 tot 1,32 meter en hoogte van 2,32 meter, in combinatie met een indrukwekkende maximale graafdiepte van 2,76 meter, maakt de Yanmar SV19 tot een veelzijdige machine die klaar is voor het zwaardere werk.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Desondanks bieden we de Yanmar SV19 aan voor scherpe handelsprijzen. Ook is het mogelijk om te leasen vanaf €475 per maand. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Een aankoop bij ons wordt geleverd met volledige garantie en inruil is mogelijk. We kunnen ook onderhoud en verhuur voor je verzorgen. Mocht je vragen hebben of hem eens in actie willen zien, kom dan geheel vrijblijvend langs. We zijn je graag van dienst.

Vergelijkbare machines