• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Avenger compacttractor Type 26

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
Modelcompacttractor
TypeType 26
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van de gloednieuwe Avenger Type 26 tractor, ontworpen voor zowel eenvoudige als zware landbouwtoepassingen. Met zijn 4WD en krachtige 3-cilinder motor van Mitsubishi stage-V doet deze machine niet onder voor de grotere tractoren.

Dankzij de handgeschakelde versnellingsbak (9F +3R) en aftakas 540/1000, biedt hij optimale controle en flexibiliteit voor al je landbouwtaken. De tractor is tevens uitgerust met 1 dubbelwerkende ventielen, een zwaaihaak en werklamp, voor het ultieme gebruiksgemak.

Wat comfort betreft, profiteer je van stuurbekrachtiging en een maximaal hefvermogen van ongeveer 600 kg. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Lease is mogelijk, informeer naar de voorwaarden.

Bij aankoop van deze tractor geniet je van garantie en is inruil mogelijk. Ook voor onderhoud en verhuur van paardentrailers en aanhangwagens kun je bij ons terecht. We hebben meerdere trailers en tractoren op voorraad, neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs. We zijn je graag van dienst. De leverancier is Eemsned Mechanisatie BV, gevestigd in Middelstum.

Vergelijkbare machines