• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Avenger Compacttrekker 20

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
ModelCompacttrekker
Type20
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Bereid je voor op de komst van een krachtige nieuwkomer in de landbouwsector: de Avenger 20 Tractor. Gebouwd in 2023 en voorzien van de modernste technologieën en het meest robuuste design. Zowel standaard als extra uitrusting zijn bijzonder indrukwekkend.

Deze 4WD tractor is uitgerust met een 3-cilinder Mitsubishi Stage-V motor die kracht en betrouwbaarheid belooft, zelfs onder de strengste omstandigheden. Het handgeschakelde versnellingssysteem met 9 forwards en 3 reverses zorgt voor een soepele en reactieve navigatie, terwijl een dual-action ventiel een superieure controle garandeert.

De aftakas, draaiend op 540/1000 rpm, biedt een hoog vermogen voor landbouwtoepassingen. De tractor heeft een indrukwekkend hefvermogen van ongeveer 600 kg en is voorzien van stuurbekrachtiging voor gemakkelijk manoeuvreren. Voor extra zichtbaarheid tijdens het werken in minder verlichte omstandigheden, is de tractor verder uitgerust met een werklamp en een zwaaihaak.

Het moet ook worden opgemerkt dat de Avenger 20 tractor wordt geleverd met garantie, om je gemoedsrust te geven bij je investering. Bovendien is leasing ook een optie als je flexibiliteit in betaling zoekt.

Of je nu een ervaren boer bent, of nieuw in de sector, de Avenger 20 staat klaar om je productiviteit op het veld naar een hoger niveau te tillen. Bekijk de beschikbaarheid bij Eemsned Mechanisatie BV, waar je ook terecht kunt voor onderhoud en verhuur van Paardentrailers en Aanhangwagens.

Vergelijkbare machines