• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KNEGT 304 G2 met halfcabine DEMO!! weinig uren .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
Model304 G2 met halfcabine DEMO!! weinig uren
Type.
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek deze bijna nieuwe Knegt tractor, ongebruikt en in onberispelijke staat, klaar om jouw werk op het veld te ondersteunen. Met een bouwjaar van 2023, voegen deze tractor en zijn schadevrije staat een bijna nieuwe mogelijkheid toe aan je landbouwwerktuigen.

Kracht en efficiëntie zijn verzekerd dankzij de 30PK, 4WD en 3 cilinder motor. De 8 versnellingen, waarvan 4 hoog en 4 laag, zorgen daarnaast voor de benodigde flexibiliteit, ongeacht de taak op handen.

Voor extra gebruiksgemak is de tractor uitgerust met een aftakas 540/1000, 4 dubbelwerkende ventielen, een zwaaihaak, en 2 werklampen aan de achterkant. Een extra Hydrofunctie en gazonbanden maken deze tractor gereed voor een veelzijdige reeks aan landbouwklussen.

Met een lengte van ongeveer 3,35 meter en een breedte van ongeveer 1,56 meter, past deze tractor zowel op kleinere als grotere velden en boerderijen.

Kom de tractor bekijken bij Eemsned, waar we u graag meer vertellen over de machine en de eventuele lease- en inruilmogelijkheden. Eemsned is een leverancier van onder andere Knegt, en is RDW erkend, waardoor u zeker kunt zijn van een betrouwbare en kwalitatieve aankoop.

Vergelijkbare machines