• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Avenger 26HST Hydrostaat .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
Model26HST Hydrostaat
Type.
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een sterke, betrouwbare tractor voor je landbouwwerkzaamheden? Deze gloednieuwe Avenger tractor is je beste keuze. Gebouwd in 2024, weet je zeker dat je met deze tractor over de laatste technologieën en functies beschikt.

Hoewel nieuw, beschikt deze Avenger tractor over een krachtige driecilindermotor van Mitsubishi die voldoet aan de stage-V norm. Dankzij dit model met 26 pk en de 4WD kun je elk terrein met vertrouwen aan.

Het is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak met 9 versnellingen en een omkeerbak, en een aftakas met 540 / 1000 opties. Dit geeft je het vermogen en de controle die je nodig hebt voor elke taak.

Daar bovenop heeft deze Avenger tractor één dubbelwerkende ventiel, waardoor je complexe taken kunt uitvoeren. Het heeft ook een zwaaihaak en werklamp, beschikt over stuurbekrachtiging en heeft een hefvermogen van ca. 600 kg.

Belangrijk om te weten: de tractor is helemaal schadevrij. De getoonde prijs is exclusief BTW. Lease behoort ook tot de mogelijkheden.

Deze Avenger tractor biedt de kracht en veelzijdigheid die je nodig hebt in de landbouwsector. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of kom langs bij Eemsned Mechanisatie BV in Middelstum. We helpen je graag verder.

Vergelijkbare machines