• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

XCMG XE35E DEMO Weinig uren

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXCMG
TypeXE35E DEMO Weinig uren
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Trakteer jezelf op een verhoging van efficiëntie in je bouwprojecten met de XCMG XE35E graafmachine. Dit demo model uit 2023 is speciaal ontworpen om de zwaarste taken aan te kunnen en heeft weinig draaiuren.

De XCMG XE35E is uitgerust met een oerdegelijke Yanmar-motor van 25 PK met 3 stage V cilinders die zorgt voor een motorvermogen van 18,2 kW. Ondanks het gewicht van 4200 kg, beweegt de machine zonder enige moeite over ruig terrein dankzij de robuuste rupsaandrijving.

Extra voorzieningen zoals rubber tracks, werklampen en sloop-sorteerfunctie zorgen ervoor dat deze machine helemaal klaar is om je op alle mogelijke manieren te helpen. Met een maximale graafdiepte van maar liefst 3,06 meter, biedt de XCMG XE35E voldoende ruimte voor iedere bouwuitdaging.

Het schadevrije voertuig is voorzien van een hydraulische snelwissel en heeft een breedte van 1,74 meter en een hoogte van 2,54 meter. Deze machine zal ongetwijfeld een aanwinst zijn voor iedere bouwplaats.

Nog beter, dit model wordt geleverd met garantie en inruil is mogelijk. Stap vandaag nog over naar de XCMG XE35E en geniet van de onverslaanbare prestaties, betrouwbaarheid en kracht die dit voertuig te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor eventuele vragen of meer informatie over de XCMG XE35E graafmachine.

Vergelijkbare machines