• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar VIO50 Rupskraan

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
TypeVIO50 Rupskraan
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Voor de serieuze bouwprofessional presenteren we deze robuuste Yanmar graafmachine, het VIO50-6 model, gebouwd in 2019 en met slechts ca. 1450 bedrijfsuren op de teller. Deze betrouwbare machine is met zorg onderhouden en verkeert in zeer goede staat.

De VIO50-6 is speciaal ontworpen voor bouwtoepassingen en is uitgerust met een krachtige Yanmar 4-cilinder motor die garant staat voor efficiënte prestaties en een laag brandstofverbruik. Dankzij de vaste onderwagen en gloednieuwe rubber tracks ervaar je optimale stabiliteit en veelzijdigheid op alle soorten terrein.

Deze middelgrote graafmachine beschikt over een hydraulische snelwissel, is voorzien van een sloopfunctie en is uitgerust met een brede bak voor grootschalige graafwerkzaamheden. De maximum graafdiepte? Een robuuste 3,79 meter.

Comfort tijdens lange werkdagen is ook van belang. Daarom heeft de cabine van deze Yanmar graafmachine verwarming en airconditioning, evenals een ingebouwde radio.

Bijkomend voordeel: deze machine wordt met garantie geleverd. Ook inruil is mogelijk. Wil je uitbreiden? We hebben verschillende hulpstukken beschikbaar, zoals bakken, sloophamers, en sorteergrijpers. Voor onderhoud en verhuur staat ons team van Eemsned graag voor je klaar. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar de kracht van de Yanmar VIO50-6 zelf. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

Vergelijkbare machines