• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

XCMG XE20E nieuw uit voorraad leverbaar!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXCMG
TypeXE20E nieuw uit voorraad leverbaar!
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de XCMG XE20E! Deze compacte rupskraan, van bouwjaar 2024, is een hoogwaardige kracht in de bouwsector. Aangedreven door een rups en uitgerust met een driecilinder Kubota motor van 15 PK, is deze machine ontworpen voor betrouwbaarheid en prestatie.

De XCMG XE20E weegt 2050 kg en heeft een maximale graafdiepte van ongeveer 2,58 meter. De afmetingen van deze machine zijn ideaal voor het navigeren op de bouwlocaties - met een hoogte van 2,35 meter en breedte variërend tussen 0,99 tot 1,30 meter.

Enkele opmerkelijke kenmerken zijn rubberen tracks, hydraulische snelwissel, werkverlichting, een sloop sorteerfunctie en een radio aan boord voor het comfort van de bestuurder. Daarnaast betreft het een oerdegelijke machine met garantie waardoor toekomstige zorgen worden weggenomen.

De XCMG XE20E graafmachine is tevens direct leverbaar en beschikbaar voor een demonstratie. Wannaar het over financiering gaat, zijn er lease-mogelijkheden beschikbaar om aan verschillende budgetvereisten te kunnen voldoen. Bij eventuele interesse in inruil, kunnen we de mogelijkheden hiervan bespreken.

Dus als je op zoek bent naar een rupskraan met de kwaliteit en reputatie van XCMG, dan is de XE20E de machine voor jou. Neem contact op met Eemsned Mechanisatie BV voor verdere details en om deze indrukwekkende machine zelf te ervaren.

Vergelijkbare machines