• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KNEGT 304G2 Demo! .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
Model304G2 Demo!
Type.
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een gloednieuwe tractor voor je landbouwactiviteiten? Overweeg dan deze compacte 2023 Knegt tractor. Deze machine is voorzien van tal van handige functies die helpen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Dankzij de 4WD en de drie cilinder motor is hij krachtig en betrouwbaar. Daarnaast heeft deze tractor 8 versnellingen (4 hoog en 4 laag) wat zorgt voor betere prestaties en rijcomfort op het veld. De aftakas kan zowel op 540 als 1000 toeren draaien, waardoor hij veelzijdig genoeg is om met diverse werktuigen ingezet te worden.

Voor extra functionaliteit is deze Knegt tractor uitgerust met 2 dubbelwerkende ventielen, een zwaaihaak en 2 werklampen aan de achterzijde. Verder beschikt hij over een extra Hydrofunctie en brede Galaxy gazonbanden. Dat maakt hem bijzonder geschikt voor onder andere grondbewerking, zaaien, maaien en transportwerkzaamheden.

Afmetingen van deze compacte maar krachtige machine zijn ongeveer 3,35 m lang en 1,56 m breed.

Bij aankoop wordt deze tractor geleverd met garantie. Hij is dus niet alleen betrouwbaar, maar ook een veilige keuze. Bovendien is inruil mogelijk, dus als je jouw oude Kubota, Iseki, Solis, Framtrac, Johndeere, Newholland, Boomer of Fieldtrac wilt vervangen, kan dat zeker besproken worden.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie of kom langs bij Eemsned, officieel leverancier van Knegt, Iseki, Manitou, Eurotrac, Avenger, Yanmar, Gehl, Shibaura, Snapper, Arbos, Solis en erkend door RDW. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over deze indrukwekkende Knegt tractor.

Vergelijkbare machines