• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linhai LH1100 D Gator

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinhai
TypeLH1100 D Gator
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

De Linhai LH1100 D Gator tractor is klaar voor vele diverse toepassingen, maar vooral sterk in bosbouw en terreinbeheer. Deze gloednieuwe machine uit 2024 combineert kracht en duurzaamheid op een efficiënte manier.

De tractor is uitgerust met een 1100 cc Kubota dieselmotor met 3 cilinders en 25 pk. Niet alleen levert deze motor betrouwbare prestaties, hij is ook voorzien van zowel 2WD als 4WD voor optimale controle op elk terrein. Daarnaast beschikt deze tractor over stuurbekrachtiging voor gemakkelijker en nauwkeuriger manoeuvreren.

De Linhai LH1100 D Gator beschikt over een automatische H/L versnellingsbak en ook een elektrisch kiepbak met een laadvermogen van 500 kg. Verder is ook een trekhaak aanwezig met een indrukwekkende trekcapaciteit van 800 kg.

Geïnteresseerd? Deze machine wordt geleverd met garantie en inruil is altijd bespreekbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor de huidige beschikbaarheid. Kom langs bij Eemsned Mechanisatie BV te Middelstum om deze gloednieuwe Linhai LH1100 D Gator te bekijken. Laat je overtuigen door de sterke prestaties van deze machine.

Vergelijkbare machines