• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac T11 Telescooplader

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
TypeT11 Telescooplader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige machine voor je bouwprojecten? Dan presenteert Eemsned jou de Eurotrac Telescooplader Type T11 uit 2024. Deze laadschop ontvangt hoge waarderingen voor zijn complete uitrusting en gunstige prijs.

De Eurotrac T11 onderscheidt zich door zijn oerdegelijke, driecilinder Kubota-motor van de vijfde fase. Een garantie voor efficiënte prestaties en betrouwbaarheid. Zijn hydrostaat aandrijving en joystick bediening geven je de controle en soepelheid die je nodig hebt op de werkplaats.

De T11 is uitgerust met een hydraulische snelwissel voor gemakkelijk verwisselen van werktuigen. Een extra hydraulische functie aansluiting bevordert je productiviteit en veelzijdigheid op het terrein. Met zijn werklampen kun je ook bij weinig licht, vroeg in de ochtend of laat op de avond, precies en veilig blijven werken.

Deze Eurotrac wiellader heeft een bandenmaat van 26x12-12AS en een eigen gewicht van ca. 1680 kg. Met een hefhoogte van ca. 2,84 m en een maximaal hefvermogen van ca. 1350 kg is geen enkele taak buiten zijn vermogen.

Daarnaast biedt Eemsned de mogelijkheid voor het toevoegen van diverse opties tegen meerprijs zoals een brede bak, palletvorken, een mestklem en een puinbak. De T11 is een complete laadschop tegen een zeer gunstige prijs.

Elke Eurotrac T11 Telescooplader wordt geleverd met garantie en inruil is tevens mogelijk. Eemsned biedt ook lease mogelijkheden aan. Ga voor een DEMO naar onze showroom, wij zijn je graag van dienst.

De Eurotrac T11 Telescooplader is een waardevolle aanwinst voor elke bouwproject. Neem vandaag nog contact op met Eemsned en ontdek de vele voordelen van deze robuuste machine.

Vergelijkbare machines