• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-4632 Electric Scissor Work Lift 1170cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

184 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-4632
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren184 uur

Omschrijving

Ontdek de Skyjack SJIII-4632, een elektrische hoogwerker perfect voor efficiënt en betrouwbaar werken op hoogte. Met een indrukwekkende werkhoogte van 1170 cm en een platformhoogte van 970 cm biedt deze machine jou de reikwijdte die je nodig hebt voor de uitdagendste klussen.

Zelfs wanneer deze in opslag staat is deze machine praktisch, met een hoogte van slechts 190 cm bij neergeklapte leuningen en 220 cm met opgezette leuningen. Met een totale breedte en lengte van respectievelijk 120 cm en 230 cm, is hij ook eenvoudig te manoeuvreren in kleinere ruimtes.

Daarbij heeft de Skyjack SJIII-4632 ook nog eens een platform van 210 cm x 110 cm met een uitschuifbare uitrolbrug van 120 cm voor extra werkbereik. Met een draagvermogen van maar liefst 317 kg, heb je voldoende capaciteit voor jezelf en al je benodigde apparatuur. Deze hoogwerker weegt zelf slechts 2300 kg, waardoor hij relatief eenvoudig te verplaatsen is.

De machine wordt aangedreven door een elektrische motor en rolt comfortabel op niet-markerende banden, zodat je geen sporen achterlaat op de vloer. Met slechts 184 werkuren op de teller, biedt deze hoogwerker uit 2016 je nog jaren van betrouwbare service. Hij is uitgerust met vier 6V-batterijen en een geïntegreerde lader om je gedurende de hele werkdag van stroom te voorzien.

Voor jouw veiligheid en gemak is deze hoogwerker bovendien CE-gecertificeerd. Als extra optie kan deze machine worden geleverd met een set van 4 gloednieuwe batterijen voor een extra vergoeding.

Verken de veelzijdigheid en efficiëntie van de Skyjack SJIII-4632 en ervaar hoe deze hoogwerker je dagelijkse werkzaamheden op hoogte kan verbeteren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2300 kg

Vergelijkbare machines