• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Compact 14 Electric Scissor Work Lift 1385cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

657 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelCompact 14
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren657 uur

Omschrijving

Ontdek de duurzame kwaliteit en ongeëvenaarde functionaliteit van de Haulotte Compact 14 elektrische schaarhoogwerker. Gebouwd in 2013, en met slechts 657 werkuren op de teller, heeft deze hoogwaardige machine zijn betrouwbaarheid en efficiëntie al uitgebreid bewezen. Dankzij de werkhoogte van 1385cm en een platformhoogte van 1185cm, bereik je met gemak de hoogste punten van je project. Daarbij is de machine tot deze maximale platformhoogte volledig bestuurbaar voor optimale controle en flexibiliteit.

Geniet van een maximaal hefvermogen van 350kg en een royaal platform van 230cm x 120cm, met een praktische platformverlenging van 92cm. Dit biedt genoeg ruimte en capaciteit voor jou en je gereedschap om veilig en comfortabel te kunnen werken.

Deze Compact 14 is uitgerust met een elektrische motor die wordt gevoed door vier gloednieuwe 6V 330AH-accu's. Dit zorgt voor aanzienlijke werktijden en verbeterde prestaties. Daarnaast bevindt zich een geïntegreerde acculader in de machine, wat het opladen van de batterijen uiterst handig maakt.

De machine blijft ondanks deze mogelijkheden gemakkelijk hanteerbaar met een lengte van 249cm, een breedte van 120cm en een hoogte van 250cm (met de veiligheidsrails omhoog). Het lege gewicht is ongeveer 3175kg, wat zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid op jouw werkplek.

Je bezoek aan de werklocatie wordt nog makkelijker met de standaard aanwezige CE-certificering, waardoor je verzekerd bent van een risicovrije operatie.

Bekijk voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's onze website. Let op, de prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3175 kg

Vergelijkbare machines