• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12NE Electric Articulated Boom Work Lift 1220cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12NE
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare hoogwerker voor gebruik zowel binnen als buiten? Bekijk dan eens de Niftylift HR12NE. Deze elektrisch aangedreven hoogwerker uit 2011 staat bekend om zijn beweeglijkheid en compactheid, en is beslist een waardevolle toevoeging aan je machinepark.

Wat deze Niftylift HR12NE uniek maakt, is zijn werkhoogte van maar liefst 12,2 meter. Daarnaast beschikt deze hoogwerker over een platformhoogte van 10,2 meter en een maximale horizontale reikwijdte van 6,1 meter. Dat maakt hem niet alleen ideaal voor schilder-, installatie- of reinigingswerkzaamheden, maar ook voor onderhoud aan gebouwen.

Odanks dat hij zo compact is, is de Niftylift HR12NE toch verrassend robuust, met een maximale belasting van 200kg in de werkbak. De banden laten geen sporen achter, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het beschadigen van gevoelige ondergronden.

Door zijn elektromotor en het lage gewicht van slechts 3090KG, is deze hoogwerker makkelijk te transporteren. Hij wordt geleverd met 8 stuks 6V batterijpakketten (48V), een geïntegreerde batterijlader en de mogelijkheid om voor een meerprijs van € 900,- een set van 8 nieuwe batterijen te plaatsen.

Ook is de Niftylift HR12NE voorzien van een CE-certificaat. Hierbij stranden de afmetingen op een breedte van 150cm, ingeklapte lengte van 410cm, en een opgevouwen hoogte van 190cm.

Op onze website vind je meer gedetailleerde foto's en productvideo's van deze hoogwerker. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties kunnen wijzigen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3090 kg