• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12E Electric Articulated Boom Work Lift 1220cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12E
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Niftylift HR12E is een efficiënte en betrouwbare hoogwerker uit 2007 die aangedreven wordt door een elektrisch systeem. Deze hoogwerker, die een maximale werkhoogte bereikt van 1220 cm, is daarmee ideaal voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Ondanks deze indrukwekkende prestaties, is de Niftylift opmerkelijk licht, met een gewicht van slechts 2790 kg. Hierdoor is hij eenvoudig te vervoeren en flexibel in gebruik.

De machine biedt een platformhoogte van 1020 cm en een horizontaal bereik van 610 cm, wat een veilige en stabiele werkomgeving garandeert, zelfs op grotere hoogtes. De capaciteit van de bak is 200 kg, wat betekent dat jij en je benodigdheden altijd veilig en wel op hun plek blijven.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Niftylift HR12E is het elektrische systeem, aangedreven door 8 stuks 6V-batterijpakketten (48V) en een geïntegreerde batterijlader van 230V. Dit zorgt voor een lange en betrouwbare werkingstijd zonder onderbrekingen. Bovendien zijn de banden van het apparaat niet-markerend, ideaal om sporen en afdrukken op je werkplek te voorkomen.

Bij aanschaf kun je deze machine ook voorzien van een set van 8 gloednieuwe batterijen tegen een aanvullende prijs, waardoor je met een volledig opgeladen en energieke machine kunt beginnen.

Naast de efficiëntie en flexibiliteit, geven de geringe afmetingen van de Niftylift HR12E (stahoogte 190 cm, lengte 410 cm, breedte 180 cm) je de mogelijkheid om deze machine in verschillende omgevingen te gebruiken.

Bekijk onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van de Niftylift HR12E. Let op: wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2790 kg

Vergelijkbare machines