• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Lightlift 20.10 Hoogwerker / Knikarmhoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
TypeLightlift 20.10 Hoogwerker / Knikarmhoogwerker
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak indruk met de flexibiliteit en kracht van de Hinowa Lightlift 20.10 MK2 Hoogwerker. Deze machine, van bouwjaar 2017, is ideaal voor elke bouwomgeving en heeft slechts 826 bedrijfsuren op de teller staan.

Deze hoogwerker blinkt uit in veelzijdigheid met zijn knikarmmast die een werkhoogte van 20 meter en een zijdelings bereik van 9,7 meter bereikt. Voeg daarbij de brandstofmotor en de 230 volt aandrijving, en je hebt een machine die zowel krachtig als efficiënt is.

Comfort en gebruiksgemak komen samen in de draaibare manbak, compleet met ingebouwde stroom- en luchtaansluiting. De Jib Arm en stempelautomaat zorgen ervoor dat je met deze machine zelfs de moeilijkst bereikbare plekken gemakkelijk kunt bereiken.

Het is ook belangrijk op te merken dat deze Hoogwerker is uitgerust met een verstelbare onderwagen en nieuwe non-marking tracks, wat de bruikbaarheid en de waarde van de machine verhoogt. Bovendien wordt de machine geleverd met een nieuwe keuring.

In geval van vragen of voor meer informatie, neem gerust contact op met Luuk van Elk. Inruil of transport kunnen in overleg worden geregeld. Investeer in je productiviteit en efficiëntie op de bouwplaats met de Hinowa Lightlift 20.10 MK2 Hoogwerker.

Vergelijkbare machines