• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EasyLift R 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
TypeR 180 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar hoogte op een geheel nieuw niveau met deze gloednieuwe Easylift R180 Spinhoogwerker; de perfecte keuze voor elk bouwproject. Deze hoogwerker, aangedreven door een betrouwbare Honda-benzinemotor, heeft een werkhoogte van maximaal 18 meter en een zijdelings bereik van 8,50 meter, waardoor je zelfs de lastigste plekken moeiteloos kunt bereiken.

Met een maximaal laadvermogen van 200 kg, biedt het genoeg capaciteit om je veilig en stabiel naar grote hoogtes te transporteren. Het compacte design, met een transportafmeting van 4.78 x 0,89 x 1,95 m en een stempelafmeting van 3,10 x 3,10 m, maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren op de bouwplaats of om te transporteren naar verschillende locaties.

Enkele kenmerken die deze hoogwerker extra speciaal maken, zijn de 180 graden draaibare manbak, de jib arm en het verstelbaar rijwerk. Daarnaast is hij voorzien van een elektrische aandrijving van 230V en een stroomaansluiting in de manbak. Voor extra gemak is er ook een lucht- en wateraansluiting in de manbak geplaatst.

Voor mogelijkheid tot aanpassingen of toevoegingen zoals een Hatz Dieselmotor, Lithium accu aandrijving, Non-marking tracks, bedrijfskleuren, Radiograaf, Afstandsbediening of stempelautomaat, kun je altijd contact opnemen. Inruilen of transport kan besproken worden volgens overleg.

Dus ben je klaar om je bouwproject naar nieuwe hoogtes te tillen? Neem dan contact op met Luuk van Elk. Hij helpt je graag verder met een offerte of meer informatie over de Easylift R180 Spinhoogwerker.

Vergelijkbare machines