• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar SV17 minikraan NIEUW voor HANDELSPRIJZEN € 28.750,--!!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
TypeSV17 minikraan NIEUW voor HANDELSPRIJZEN € 28.750,--!!
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Deze gloednieuwe Yanmar SV17 minikraan uit 2023 is klaar om aan het werk te gaan op jouw bouwterrein. Hij is uitgerust met een robuuste Yanmar-motor en rijdt op betrouwbare rupsbanden, wat hem geschikt maakt voor uiteenlopende bouwtoepassingen.

De SV17 minikraan beschikt over een aantal geweldige kenmerken om je klussen te vergemakkelijken. Hij heeft een verstelbare onderwagen en rubberen rupsbanden voor een stabiele en soepele rit op alle terreinen. Dankzij de hydraulische snelwissel kun je snel en eenvoudig van uitrustingsstuk wisselen, terwijl de sloop-sorteerfunctie je helpt om efficiënt te werken bij sloopwerkzaamheden.

Veiligheid op de werkplek is belangrijk en daarom is deze Yanmar SV17 minikraan uitgerust met een zwaailamp en werklamp voor goede zichtbaarheid onder alle omstandigheden. De cabine is voorzien van een radio en verwarming om het comfort van de operator te waarborgen, ongeacht het weer. Met een graafdiepte van maximaal 2,76 meter en het bijgeleverde brede bak, kun je rekenen op uitstekende prestaties.

Draaiend op een Yanmar 3-cilinder motor biedt deze minikraan ook een goed vermogen voor zijn compacte formaat, met 15,6 pk en een motorvermogen van 11,5 kW. Het is licht genoeg voor eenvoudig transport, met een gewicht van ongeveer 1750 kg.

Deze machine is nu op voorraad bij Eemsned, klaar voor een demonstratie. We bieden ook leasing-opties om het aankoopproces soepeler te laten verlopen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het onderhoud en verhuur van de machine. We staan klaar om je van dienst te zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat deze Yanmar SV17 minikraan voor jou kan betekenen.

Vergelijkbare machines