• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Goupil G5 Electric UTV Tipper/Kipper Utility Vehicle DEFECT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGoupil
ModelG5
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de krachtige veelzijdigheid van de Goupil G5 Hybrid Utility Vehicle UTV Tipper Kipper Van. Onmiskenbaar een krachtige machine, komt deze Goupil momenteel helaas met enkele technische problemen. Hoewel deze uit 2013 stammende Goupil niet functioneel is, en bekende problemen heeft met de batterij en misschien ook met de motorcontroller, is hij een ideale keuze voor een bouwproject of voor iemand die geïnteresseerd is in reparatie en restauratie.

Dit model G5, een 4x2 hybride utility voertuig box van, is uitgerust met een 505cc benzinemotor die 15kW/20.4HP levert en een 5.4kW elektromotor. Met een benzinetank van 30 liter en een Full Traction 48V (2 volt per cel) batterijpakket van 240Ah, heeft deze machine een maximaal rijbereik tot 400 km in hybride modus, afhankelijk van het aantal stops, belading, buitentemperatuur, batterijgrootte en -leeftijd. De oplaadtijd bedraagt ongeveer 8 uur (230V 16A stopcontact).

Deze Goupil heeft een maximale snelheid tot 70km/h in hybride modus en 40km/h in elektrische modus. Met de afmetingen 400 x 180 x 196 cm (lxbxh), biedt de gesloten box met opengaande deuren voldoende ruimte voor lading. Gegeven de leeg gewicht van 1182kg, heeft deze Goupil een maximale totaalgewicht van 1860kg.

Het voertuig komt mee met een Frans registratiebewijs (carte grise) en heeft een onbekend aantal kilometers en uren op de teller. Het voertuig is voorzien van een vooruit-/achteruittransmissie.

Verken de mogelijkheden van deze veelzijdige Goupil, of je nu een nieuwe bedrijfswagen, een restauratieproject of gewoon een krachtige machine zoekt. Verkoop vindt plaats onder het BTW-exclusief regime.

Ontdek meer gedetailleerde foto's en productvideo's op onze website. Let ook op de mogelijkheid van netto verkoop binnen de EU met een geldig BTW-nummer en betaling per bankoverschrijving, met levering aan je adres via een transportbedrijf in opdracht van ons. Netto verkoop buiten de EU is alleen mogelijk met een aanbetaling voor de BTW die we terugbetalen na bevestiging van de export.

Afmetingen en gewichten zijn bij benadering en onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1182 kg