• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Komatsu WA800-8E0

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

4.500 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKomatsu
ModelWA800-8E0
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren4.500 uur

Omschrijving

De indrukwekkende Komatsu WI800-8E0 wiellader staat klaar voor een nieuwe eigenaar. Deze machine, gebruikt in Nederland, is zeker een aantrekkelijke optie voor de serieuze professional.

Een hoogtepunt is de krachtige Komatsu 12-cilinder turbodieselmotor met een vermogen van maar liefst 856 PK bij 2025 toeren per minuut. Het geavanceerde emissiesysteem voldoet aan de EU Stage V-normen, wat een extra voordeel is in deze milieubewuste tijden. De machine wordt verder ondersteund door een automatische snelheidsreductie en een instelbare automatische motorstop.

De cabine is ontworpen voor maximaal comfort en efficiëntie. Geniet van tintveiligheidsglas rondom, elektronische besturingshendels voor lift- en kantelfuncties, een Climate Control-systeem en een verwarmde stoel met lendensteun. Bovendien verbeteren het KomVision™ 360° all-round camerasysteem en het multifunctionele kleurenmonitor de functionaliteit en veiligheid.

De efficiëntie van de machine wordt versterkt door een 2-balken laadframe en een hoge uitbreekkracht voor eenvoudige bakvulling. De LED-werklampen zorgen voor een fantastische verlichting, ongeacht het tijdstip of de omstandigheden. En de automatische powershift transmissie met hoogvermogen koppelomvormer zorgt voor een soepele en effectieve aandrijflijn.

Met het 5e generatie ga KOMTRAX-systeem hebt u bovendien toegang tot uitgebreide machinebewakingsmogelijkheden, waaronder werkuren, brandstofverbruik en vlootbeheer.

Met al deze geavanceerde functies en een bewezen trackrecord van ongeveer 4500 werkuren past deze Komatsu wiellader perfect in een serieus operationeel profiel. Neem contact op om de beschikbaarheid te controleren met referentienummer 00032964.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen638 kw
Gewicht115530 kg