• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schaeff TL65 shovel / kniklader BJ 2019 €455 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1.370 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchaeff
ModelTL65 shovel / kniklader BJ 2019 €455 LEASE
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren1.370 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige wiellader om je werkzaamheden te vereenvoudigen? Dan is de Schaeff TL65 je perfecte keuze. Deze gebruikt maar uitstekend werkende wiellader beschikt over een 4 cilinder 50 PK deutz diesel motor. Met een bouwjaar van 2019 heeft deze machine nog vele jaren voor de boeg.

Met slechts 1370 draaiuren is de TL65 nog ver van ingelopen, en klaar om te presteren op jouw werkvloer. Assertief en sterk met een totaalgewicht van 4200 KG en een opmerkelijk hefvermogen van 2200 KG is geen klus te zwaar. De banden, 365/70-R18, zijn in goede staat en garanderen veiligheid en stabiliteit tijdens het gebruik.

Heb je verschillende soorten werkzaamheden waarvoor je de wiellader wilt gebruiken? Geen zorgen, deze Schaeff TL65 heeft een extra functie op de giek en een hydraulische snelwissel, zodat je eenvoudig verschillende tools kunt bevestigen. De cabine beschikt over verwarming voor comfortabel werken in koudere omstandigheden en de werklampen zorgen voor optimale zichtbaarheid, ongeacht de lichtomstandigheden.

Deze wiellader wordt geleverd met een bak en vorkenbord, om je direct op weg te helpen met diverse werkzaamheden. Ook is het knikpunt spelingvrij, wat zorgt voor extra bedieningsgemak.

Met de mogelijkheid tot lease voor ondernemers, is deze Schaeff TL65 binnen handbereik. Met aantrekkelijke opties passend bij jouw financieringsbehoefte, kan deze machine snel van jou zijn. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4200 kg

Vergelijkbare machines