• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schaarhoogwerker Skyjack SJIII4626

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII4626
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Skyjack hoogwerker, een betrouwbare machine die naar nieuwe hoogtes kan reiken. Met een indrukwekkend gewicht van 2170 kg, is het een sterke en stabiele keuze, ideaal voor diverse bouw- en onderhoudsprojecten. Ondanks zijn gewicht kan het gemakkelijk een hefvermogen van 454 kg aan. Dit geeft je voldoende flexibiliteit om diverse materialen of werknemers te tillen, wat jouw project ook nodig heeft.

De compacte afmetingen van 2,30 x 1,20 meter maken deze hoogwerker zeer manoeuvreerbaar, terwijl het platform 90 cm uitschuifbaar is voor extra bereik. Dit betekent dat je efficiënt en effectief kunt werken op allerlei verschillende locaties, zonder in te boeten op prestaties.

Bovendien is deze Skyjack hoogwerker elektrisch, waardoor je kunt rekenen op een stil en eco-vriendelijk werkproces. Dat maakt het geschikt voor werkzaamheden op plaatsen waar lawaai of uitstoot een probleem kan zijn, zoals in woonwijken of binnen in gebouwen.

Upgrade jouw uitrusting vandaag nog met de Skyjack hoogwerker en ervaar een combinatie van compacte kracht en superieure prestaties.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2170 kg

Vergelijkbare machines