• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GR-20 Runabout GR20 Electric Vertical Mast Work Lift 802cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

498 uur

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGR-20 RunAbout
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren498 uur

Omschrijving

Je overweegt om een hoogwerker aan te schaffen, en deze Genie GR-20 Runabout kan zomaar dé machine zijn die je zoekt. Met een werkhoogte van maar liefst 802 centimeter en een platformhoogte van 602 centimeter, biedt deze hoogwerker je het overzicht en bereik dat nodig is voor tal van klussen op hoogte.

De machine is compact in zijn soort met een lengte van 135 centimeter en een breedte van 80 centimeter wanneer deze is ingeklapt. Dankzij de solide, niet-markerende banden kun je gemakkelijk manoeuvreren op verschillende ondergronden, zelfs op hellingen tot 30 graden.

Het platform, met afmetingen van 89cm x 75cm, kan worden uitgebreid tot 140cm x 75cm, en biedt plaats aan een belasting van maximaal 159 kilogram. Dat betekent dat je met gemak gereedschap of materialen mee omhoog kunt nemen.

Ondanks al deze functies, weegt de machine slechts ongeveer 1144 kilogram. Een elektrische 24V-motor, gevoed door 4 stuks 6V-batterijen, zorgt voor de nodige kracht. De ingebouwde batterijlader maakt het eenvoudig om de machine opgeladen en klaar voor actie te houden. En met slechts 498 uur op de meter, weet je dat deze Genie GR-20 Runabout je nog vele uren dienstverlening kan bieden.

Bij aankoop zorgen wij op aanvraag voor de installatie van 4 nieuwe batterijen, tegen een meerprijs van Eur.450. Ook ontvang je bij aankoop het CE-certificaat van de machine.

Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten. We nodigen je graag uit om deze Genie GR-20 Runabout in actie te zien op onze website. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. In het weekend zijn wij gesloten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1144 kg

Vergelijkbare machines