• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 1930ES Electric Scissor Work Lift 772cm CE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

369 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model1930ES
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren369 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Deze elektrische JLG 1930ES schaarhoogwerker uit 2013 biedt je alles wat je nodig hebt. De machine is nauwkeurig gebruikt en heeft slechts 369 draaiuren op de teller. Bovendien is hij CE-gecertificeerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij voldoet aan alle Europese veiligheids- en gezondheidsnormen.

Met een maximale werkhoogte van 772cm en een platformhoogte van 572cm is deze hoogwerker geschikt voor een breed scala aan klussen op hoogte. Het platform van 187x76cm kan worden verlengd tot 90cm, waardoor je een groter bereik krijgt. Met een hefvermogen van 230kg kun je probleemloos alle nodige materialen en gereedschappen meenemen.

De JLG 1930ES is uitgerust met een elektrische motor en wordt gevoed door vier 6V-batterijen. Zelfs bij intensief gebruik kan je rekenen op gestage en betrouwbare prestaties. Voor je gemak is hij uitgerust met een geïntegreerde acculader en heeft hij niet-markerende banden, ideaal voor werk binnenshuis of op gevoelige ondergrond.

Ondanks zijn robuuste prestaties en functionaliteit is deze hoogwerker compact en gemakkelijk te manoeuvreren, met een totale lengte van 187cm en een breedte van 76cm. Hij kan dus gemakkelijk omgaan met beperkte ruimtes. Bij een leeggewicht van 1489kg is hij ook gemakkelijk te vervoeren.

Merk op dat wij de mogelijkheid bieden om deze machine te leveren met een set van 4 nieuwe batterijen geïnstalleerd, tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie of om deze betrouwbare JLG 1930ES schaarhoogwerker te bezichtigen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1489 kg

Vergelijkbare machines