• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Caterpillar 216B3

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

7 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Model216B3
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren7 uur

Omschrijving

Ontdek de nagelnieuwe Caterpillar 216B3 Skid Steer Loader. Met het referentienummer 00031096 gaat dit model met Tier III motor ongetwijfeld indruk maken.

Wordt deze machine de nieuwste toevoeging aan jouw wagenpark, dan staat er je nog flink wat specificaties te wachten. Denk aan 10 X 16.5 8PR Galaxy banden, die maar liefst 100% profiel bevatten. Dat is pure kwaliteit voor al jouw zware werkzaamheden en projecten.

Dit exemplaar is uitgerust met een standard batterij van 650 CCA. Deze betrouwbare energiebron staat garant voor prestaties tijdens de meest intensieve werkzaamheden. Maar dit is nog maar het begin. De machine wordt geleverd met Engelse instructies voor gemakkelijk gebruik.

En kijk eens naar de comfortabele, 2" static seat belt, vakkundig ontworpen om jou de best mogelijke veiligheid en comfort te bieden tijdens het werk. Daarnaast bevat de machine een stevig, 60" GP (General Purpose) emmer voor al je laad- en loswerkzaamheden.

Wat maakt deze Caterpillar nog meer onweerstaanbaar? Het is uitgerust met een handmatige snelkoppeling om je verschillende tools snel en eenvoudig te laten wisselen. Bovendien heeft het machine een standaard koelventilator, ISO instructies en hoge temperatuur hydraulische olie.

Voor de helderheid: dit model heeft geen CE-markering, is bedoeld voor export buiten de EU en komt met een Stage III / EU Stage IIIA emissie motor. Hiermee verminder je je milieu-impact terwijl je krachtige prestaties neerzet.

De prijs is exclusief BTW. Het is misschien ongebruikelijk om de kleur van een machine te benoemen, maar wonder boven wonder is deze onbekend. Laat deze Caterpillar je verrassen!

Klaar om je werk naar een hoger niveau te tillen met deze Caterpillar 216B3 Skid Steer Loader? Het is tijd om de kracht van dit pracht-stuk van de techniek zelf te ervaren.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen35 kw
Type motorCat C2.2
Gewicht2581 kg

Opties

  • T1 goederen

Vergelijkbare machines