• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Denka DL30 Towable Telescopic Bi-Fuel Boom Work Lift 3000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2.007 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDenka Lift
ModelDL30
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren2.007 uur

Omschrijving

Als efficiëntie en veelzijdigheid bovenaan je lijst staan, dan is de Denka DL30 de perfecte hoogwerker voor je. Deze hybride machine uit 2008 combineert de kracht van een dieselmotor met het gemak van elektrische bediening, waardoor je van maximale flexibiliteit geniet op elke klus.

De DL30 is ontworpen voor zware taken, met een maximale werkhoogte van 3000 cm en een maximaal zijbereik van 1160 cm. Hij is compact als hij is samengevouwen, een hoogte van 214 cm en een lengte van 890 cm, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. Hij heeft een maximale laadcapaciteit van 200 kg, waardoor hij een breed scala aan taken aankan, van schilderen tot de installatie van verlichting en nog veel meer.

Zijn 230V, 48V-batterijpakket en dieselmotor garanderen je betrouwbaarheid en consistentie tijdens het werk. En met maar 2007 uur op de teller, heb je een hoogwerker die nog vele jaren betrouwbare dienst kan bieden.

De machine is voorzien van een Nederlandse registratie en wordt geleverd met een Nederlands werkboek, testcertificaten en een CE-certificaat. Bovendien bedraagt het lege gewicht 3430 kg en het maximale totale gewicht van de aanhanger 3500 kg, waardoor transport een fluitje van een cent is.

De bijgeleverde batterijlader en Hatz dieselmotor zorgen voor maximaal gemak en efficiëntie op de werkplek. En met de optionele Troyan T-145 batterijen heb je altijd een betrouwbare energiebron bij de hand.

De Denka DL30 hoogwerker is een uitstekende toevoeging aan je uitrusting. Hij is functioneel, betrouwbaar en biedt de prestaties die je nodig hebt voor de meest veeleisende taken. Koop hem vandaag nog, en zie het verschil dat een kwaliteit hoogwerker kan maken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg