• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 150AETJC Articulated 150AETJC Electric Boom Work Lift 1500cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.098 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model150AETJC
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren1.098 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, veelzijdige hoogwerker, overweeg dan deze Manitou 150AETJC uit 2007. Met zijn gearticuleerde jib en een maximum werkhoogte van 15 meter, biedt deze machine een uitzonderlijke reikwijdte en flexibiliteit om zelfs op de meest lastige locaties te komen.

Dit model is uitgerust met een werkplatform dat tot 12 meter hoog kan gaan, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot hoge locaties. Met een horizontaal bereik van 7,6 meter en de mogelijkheid voor mandrotatie van 140 graden, biedt deze hoogwerker een geweldige wendbaarheid.

Een van de voordelige kenmerken van deze Manitou-hoogwerker is de rotatie van maximaal 355 graden, waardoor je vanuit bijna elke hoek kunt werken. Met een mandcapaciteit van 200 kg kan je veilig met je gereedschap de lucht in.

Vermoeidheid is geen probleem, dankzij een 48 volt batterijpakket waarmee deze machine werkt. Bovendien, met een geïntegreerde batterijlader kun je zonder gedoe blijven doorwerken.

De transportafmetingen zijn 605cm lang, 150cm breed en 197cm hoog, met een transportlengte van 440cm. De hoogwerker weegt 6700kg, dus houd hier rekening mee voor transportdoeleinden.

Met op de teller slechts 1098 uur biedt deze machine nog vele productieve jaren. En om jouw investering te beschermen, is de Manitou 150AETJC gecertificeerd volgens Europese veiligheidsnormen en wordt deze geleverd met een Conformiteitsverklaring.

Bedenk dat alle gewichten en afmetingen geschat zijn en onderhevig kunnen zijn aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving, en zijn onderworpen aan fouten. Neem voor gedetailleerdere informatie en foto's een kijkje op onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6700 kg