• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Dinolift 260XTD Articulated Towable Boom Work Lift 2600cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2.476 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDino Lift
Model260XTD
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren2.476 uur

Omschrijving

Betrouwbaar, krachtig en functioneel, dat is de Dino Lift 260XTD Towable 260XT. Gemaakt voor het zwaardere werk, deze hoogwerker uit 2011. Met een maximale werkhoogte van maar liefst 2600 cm en een platformhoogte van 2400cm, bereikt deze machine moeiteloos grote hoogtes.

Het gearticuleerde armontwerp zorgt voor een maximale reikwijdte van 1170 cm. Dit biedt flexibiliteit bij zijdelingse manoeuvres. Ook heeft de machine een groot laadvermogen. De lift kan met gemak een gewicht van 215 kg dragen, wat het uitvoeren van diverse klussen efficiënter maakt.

Met een combinatie van elektrisch en diesel aangedreven motor laat de Dino Lift hoogwerker je niet in de steek. De betrouwbare Hatz diesel motor zorgt voor uitstekende prestaties en is robuust gebouwd.

Dankzij de CE-certificering voldoet deze hoogwerker aan de Europese veiligheidsnormen. En dat is te zien. De machine heeft een lage standaard stahoogte van 233 cm en een breedte van slechts 204 cm, waardoor hij stabiel en veilig is.

Hou er rekening mee dat er geen documenten voor het registreren op de weg beschikbaar zijn, de machine is uitsluitend ontworpen voor professionele klussen op privé terrein.

Bekijk de gedetailleerde foto's en video's op onze website voor een completere indruk van deze Dino Lift 260XTD. Let op: deze prijs is exclusief btw. We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag. Alle afmetingen en gewichten zijn bij benadering.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3495 kg

Vergelijkbare machines