• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MAGNI 1412AC (13.80m)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

1 uur

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMagni
Type1412AC (13.80m)
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zet je in voor betrouwbare prestaties en efficiëntie met deze Magni 1412AC hoogwerker, perfect voor al je bouwbehoeften. Deze hoogwerker is technisch en optisch in zeer goede staat en biedt een werkhoogte van 13,80 meter, wat je de flexibiliteit geeft om veilig en moeiteloos op hoogte te werken.

Hoewel de kleur onbekend is, geldt dit niet voor de prestaties. De machine heeft een draagvermogen van 320 kg, en zelfs wanneer volledig uitgeschoven, kan deze nog 113 kg dragen. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor het vervoeren van zware apparatuur en materialen.

De hoogwerker is los handig ontworpen met een totale lengte van 2,48 meter en een breedte van 1,19 meter. Het werkplatform kan uitgeschoven worden tot 2,27 meter lang en is 1,12 meter breed. Deze specificaties bieden voldoende ruimte voor efficiënt manoeuvreren terwijl je aan je projecten werkt. Bovendien, met non-marking banden, vermindert deze machine sporen en is daardoor vriendelijk voor je werkplaatsvloer.

Uitgerust met elektrische transmissie, biedt deze schaarhoogwerker zowel een opslag- als een verhoogde rijsnelheid van respectievelijk 5 km/u en 0,80 km/u, waardoor het een uitstekende keuze is voor efficiënte en soepele bediening.

Gemakkelijk op te laden met een ingebouwde acculader, heeft deze machine een accucapaciteit van 24V/240Ah met rijmotoren van 2x24 VAC / 0,87 kW en hefmotoren van 24 VAC / 3,5 kW.

Ontdek deze fantastische Magni 1412AC hoogwerker vandaag nog. Of je nu een machine nodig hebt voor een eenmalig bouwproject of om je vloot uit te breiden, dit is een keuze waar je geen spijt van zult krijgen.

Dankzij onze lange geschiedenis van betrouwbare service sinds 1903, kun je erop vertrouwen dat Van Gurp je zal helpen bij de aankoop, levering en eventueel de lease van deze hoogwerker waar nodig. Neem contact op met ons Sales Department voor meer informatie. We verwelkomen graag bezichtigingen op afspraak bij onze locatie.

Vergelijkbare machines